Smartlog v3 » Navlepilleri » uden overskrift
Opret egen blog | Næste blog »

uden overskrift

30. Apr 2010 20:59, Runtze

Der er ingen tvivl om at det er lettere at have en mand som rejser meget end det er at have en mand hjemme med en diskosprolaps.

Næste gang jeg syntes det er lidt synd for mig, når jeg skal klare det hele fordi han (igen) er ude og rejse, så bank mig lige i hovedet med dette indlæg.

En ting er at skulle klare det hele selv, når der så kommer lidt Florence ind over (hvilket overhovedet ikke er mig, jeg har det ikke så godt med sygdom og syge mennesker -overhovedet) for ikke at tale om taxa-kørsel til og fra (mere eller mindre overflødige) undersøgelser og oveni bekymringerne så er der ikke meget overskud tilbage.

Så jeg føler mig lidt flad som en fregne. Hjemmet flyder, jeg har ikke lavet madplan i månedsvis så vi spiser det samme hele tiden -ofte bare pasta med pølser og gnavegrønt til, eller købe-tomatsuppe, hvis vi da ikke køber mad udefra.

Når jeg så har en fridag som i dag, ja så når jeg ingenting. Hverken sjove ting med ungerne eller de kedelige huslige pligter. Jeg falder nærmest bare sammen og tuller rundt. Men det er vel også meget sundt at lave så lidt som muligt en gang imellem. Hvis der da bare ikke var et par overfyldte vasketøjskurve.

Oveni så gik min fødselsdag næsten upåagtet hen. Ud over at jeg stadig var lidt småsyg oven på en omgang feber i sidste weekend, så fik jeg tre strand-sten og en konkylie yngste havde fundet. Om eftermiddagen var der dog en buket blomster til mig. Men mig der sådan elsker min fødselsdag og glæder mig til gaverne, det var bare ikke sjovt.

 

Nå nok brok, han skal snart opereres og så bliver det bedre! Basta!

Kommentarer

 1. Randi
  30. Apr 2010 23:12
  1

  Basta!
  Det lyder sgu hårdt.
  Ikke at det på nogen måde kan sammenlignes med en diskosprolaps: Anton er syg i øjeblikket (influenzaagtigt, snot i hele kraniet osv) og jeg så faktisk også hellere at jeg bare var alene om hele baduljen fremfor med en mand, som man dels gerne også vil tage sig lidt af, dels er skideirriteret på fordi han er for skidt til at hjælpe :-D

  Jeg håber operationen snart er veloverstået!

 2. Skumle
  1. May 2010 20:23
  2

  Lyder til at være barske tider i det lille hjem. Det er det også her, men på en helt anden måde, så det kan ikke sammenlignes, tænker bare, at jeg indimellem minder mig selv om vendingen "This too shall pass". Håber, at der snart et operation på vej til ham. Tanker til jer.

 3. carina
  1. May 2010 21:10
  3

  Tak for jeres kommentarer, ja This too shall pass, forhåbentlig snart, det har varet længe nu, over tre måneder.

  @Randi, det er netop denne ukonstruktive irritation som gør det så meget værrer. Han kan vel for søren ikke gøre for det, og så får man så dårlig samvittighed over at være sur og irriteret over noget han reelt ikke kan gøre for.

 4. Coach Outlet Store Online
  16. Dec 2011 02:41
  4

  Not recommended for teenagers, but for a woman Coach Outlet Store Online who just found a job at a big company and wants something to show for it.

 5. Beats By Dre
  30. Oct 2012 08:19
  5

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

  Du skal have en fantastisk <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre</a>, såsom en håndtaske, når <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">DK Beats By Dre</a> bevæger dig. Tendens til ikke at sætte spørgsmålstegn ved du kan altid finde en Lv damer håndtaske, der bidrager i dit look og stil. Du vil være i stand til at vælge et antal Luksus beats by dre på typer af punge, såsom <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Monster Beats</a> og også skoletasker. Når du skal bruge en med hensyn til at udføre eller måske foretagende, paraferet eller monogram gruppe af <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre Danmark</a> måske passer en person godt.

 6. Beats By Dre
  1. Nov 2012 06:04
  6

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 7. Beats By Dre
  25. Nov 2012 11:22
  7

  You can choose very good-looking and fashionable beats! We have <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats By Dre Hovedtelefoner</a>, <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats Hovedtelefoner</a>, <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats By Dre Danmark</a>. You can go to our web: http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info

  Welcome to our beats store http://www.dk-beats.info/ and buy thesr newest series of [url=http://www.dk-beats.info/">Beats By Dre</a>, [url=http://www.dk-beats.info/">DK Beats</a>, [url=http://www.dk-beats.info/">Beats By Dre Danmark</a>, [url=http://www.dk-beats.info/">Beats By Dre DK</a>. These beats are popular selling! Welcome to purchase!

 8. Beats By Dre
  26. Nov 2012 07:19
  8

  Choose your favorite beats - Beats By Dre. And you can go to http://www.beatshovedtelefoner-dk.info/ store and purchase them!

 9. Beats By Dre
  26. Nov 2012 09:47
  9

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

 10. burberry sale
  9. Jan 2013 05:36
  10

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.burberrybagsaleoutlet.co.uk/
  http://www.theburberry-uk.co.uk/

 11. Dre Beats
  15. Jan 2013 09:43
  11

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.uk-cheapdrdrebeatsheadphones.info/ store, http://www.thedrebeatsuk.info/ and purchase them!

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv