Smartlog v3 » Navlepilleri » telesalg gone wrong
Opret egen blog | Næste blog »

telesalg gone wrong

22. Sep 2005 10:53, Runtze

Det er virkelig humor derinde på telesalg gone wrong 

Ole super-gruppeleder-sælger har skrevet dette om kommentarerne i hans  blog om at tricks og manipulation ved telefonsalg:

Angående kommentarer

I skriver mange kommentarer, og ni ud af ti har intet med arbejdet at gøre. Systemet er til meldinger erfaringsudveksling. Ikke tant og fjas. Det er direkte ukonstruktivt for team spirit. Jeg har brug for at I pjatter andre steder på nettet - og uden for arbejdstiden. Kan vi aftale det?

Kun sammen kan vi lukke kunder hver især. Dagens trick kommer om en times tid.

En sidste note om jeres kommentarer: Lasse har aflukket kommentarerne på min opfordring. Hvis du har spurgt eller skrevet noget til gruppelederne om noget i kommentarerne, beder vi dig spørge igen mundtligt eller i en mail. Ingen af os har tid til at læse alle de pjattende beskeder.

Men man kan stadig godt kommenterer, bare tryk på den lille firkant...

Det sjoveste er tragisk nok deres egne kommentarer;

Pia torsdag, d. 22. sep

Sig mig er der andre der har fået adgang til vores intranet ?

Eller hvis det er jer, tror I så ikke snart I skulle se at få ringet lidt rundt i stedet for at spilde jeres tid på den slags!

 

Denne er en ren genistreg, dog nok ikke intern;

Rikke torsdag, d. 22. sep

NU STOPPER FJOLLERIET!

Jeg synes Oles ord er guld i mine ører. Nu har jeg lige være inde til ½ times privatkursus. Hvor jeg bl.a. lærte at jeg ved kun at iføre mig nittebælte og flødeskum, fremprovokerede en indre selvtillid, som gjorde mig i stand til at overbevise selv den mest tamme sønderjyde om at han var en god chauffør og en fortrinlig fondue kok. Dette skulle så resultere i at han ville være ude af stand til at afslå et tilbud om en lækkert lingeri-sæt af lærred. Og det virker sgu - og Ole hjalp mig endda med at fjerne flødeskummet igen. Tak Ole.

 

Kommentarer

 1. Morfar
  22. Sep 2005 11:19
  1

  Ja vi er en del der bidrager...OG de fatter intet

  jeg SKAL have den UFO-hat imorgen ellers så går jeg amokka

 2. Carina
  22. Sep 2005 12:58
  2

  Det sjove er jo at der netop er SÅ mange der bidrager.

 3. Julie
  22. Sep 2005 13:43
  3

  Det er det sjoveste, det sjoveste, det sjoveste! Vidste egentlig slet ikke du havde det i dig, Carina, med sådan nogen spidse kommentarer? :-) Hvordan går det med nattesøvnen, ellers? knus

 4. rolex replica
  22. Oct 2011 11:08
  4

  We are known as the Best Rolex Replica Watches supplier, Free Shipping to all over the world, all watches here have the 10 days money back guarantee. Rolex watches on sale at online replica rolex watches wholesale store, High quality replica rolex watches waiting for you to buy! Buy highest quality Rolex replica watches and other replica watches at cheap wholesale price. The Rolex Datejust is an officially certified, self-winding chronometer wristwatch manufactured by Rolex. The Datejust was the first wristwatch with a date function, in 1945.

 5. Coach Outlet Store Online
  15. Dec 2011 03:45
  5

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

 6. Coach Outlet Store Online
  16. Dec 2011 02:49
  6

  Not recommended for teenagers, but for a woman Coach Outlet Store Online who just found a job at a big company and wants something to show for it.

Links til dette indlæg

 1. http://www.google.dk/search?hl=da&rlz=1T4SKPB_daDK216DK21... ( 2. May 2007)

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv

Relaterede