Smartlog v3 » Navlepilleri » Stille jul?
Opret egen blog | Næste blog »

Stille jul?

22. Dec 2007 14:33, Runtze

Så er juleferien skudt igang. Jeg er glad for at jeg købte det meste igår. Imorgen skal vi bare hente kalkunen, rugbrøddet og et par liter mælk + de ting som uværligt pluselig mangler på trods af min omfattende liste.

Dressingen til kalkunen er i ovnen lige nu, jeg skal til at koge æbler til æbler med gele. I hvert fald badeværelset skinner. Resten går jeg igang med om lidt.

Er det bare fordi der både er en fredag og en lørdag at forberede i at jeg er i så god tid?

Det lader ikke til at vi kan få en jul uden sygdom. Mellemste har haft ondt i hovedet siden torsdag aften. Fredag omkring det tidspunkt hvor lægehusene lukker begyndte hun at klage over ondt i ørene. Så nu står den på panodiler og næsedråber. Der er ingen bedring fra igår til idag, så vi overvejer om vi skal tage forbi lægevagten så han kan se om der skal penicillin til. Det hjælper alligevel så sjældent på mellemørebetændelse, så spørgsmålet er om det overhovedet er nødvendigt at besøge vagtlægen. Lige nu er hun og far i det kongelige og se Nøddeknækkeren, så vi har fred og ro herhjemme.

Farmand skal selvfølgelig ud og købe den sidste julegave. Han er da vist endda i god tid, det plejer først at være d. 23. han klarer den sidste. Men jeg nægter at købe de gaver til hans familie, jeg kan hjælpe med gode ideer, men købe dem skal han altså.


Tilgengæld så syntes jeg at den marcipangris jeg har købt til mandelgave er en smule for lidt, så jeg overvejer om han skal hente et par gavekort til biografbilletter så den bliver peppet lidt op.

 

Men lige nu lader det til at blive en stille jul, men det kan nå at ændre sig til en travl en af slagsen alligevel. Imorgen eftermiddag skal ældste på besøg og huset fyldes af gæster og et par gaver skal udveksles. Så mange af de ting jeg plejer at ordne d 23. skal fordeles lidt på idag og mandag.
 

Jeg håber på en stille jul, vi bliver også kun 6, så det bliver i hvert fald mere stille end det plejer. 

Glædelig jul.

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv