Smartlog v3 » Navlepilleri » Så slap den gode vilje op!
Opret egen blog | Næste blog »

Så slap den gode vilje op!

7. Dec 2004 12:50, RuntzeMandag tilbragte jeg stort set i sengen. Men jeg skulle hente pigerne og tage Eleonora til dans. Jeg mente ikke at jeg ville kunne klare cykelturen ned til dagplejen, så jeg tog klapvognen og gik. Det var vist meget godt, jeg nåede ikke halvejs, før sveden sprang af mig og jeg var godt svimmel. Så det var vist meget godt jeg ikke prøvede at cykle. På vejen til børnehaven begyndte jeg at fantasere om min seng, og ringede til Ole og spurgte om han ikke kom og hentede Lorenza når jeg havde afleveret Eleonora til dans, så kunne han tage hende med ud og handle inden han skulle hente Eleonora igen. Jo jo sagde han, så da jeg havde afleveret hende til dans ringede jeg og spurgte hvor langt han var nået, ja så var han ikke taget af sted endnu. Uhh jeg kunne have sat mig ned og tudbrølet, meeen nu var der jo en del andre mennesker tilstede. Jeg tog Lorenza med ud på torvet, og fik købt julegaver til Ole (ikke at han har fortjent dem!) og så stod vi i 20 minutter og ventede, dvs vi stod ved farvehandleren, og han har den mest spændende juleudstilling, med en togbane, som man kan starte udefra ved at trykke på en knap. Lorenza var rimelig sur da vi gik derfra, for hun syntes bare, det var så sjovt at starte toget og se hvor det kørte hen (samme tur hver gang) og se det standse for at starte det igen....og igen....og igen. Imens stod jeg og hang.
Da Ole endelig kom var det til til at forældrene måtte komme ind og kigge på dansen, så jeg gik med ind, så kunne jeg i det mindste blive kørt hjem bagefter i stedet for at gå. Eleonora dansede så fint selv om man ind imellem godt kunne se at hun er en af de yngste.
Så snart vi kom ind i bilen skældte jeg Ole hæder og ære fra, mens jeg tudede, nu ville jeg bare hjem i seng....og det kom jeg endelig. Hvordan kan han tro at jeg på 24 timer ikke trænger til at bliver nusset lidt om. Som om at når det var søndag, skulle han nok tage sig af sin syge hustru, men mandag så kalder arbejdet altså!
Tilmorgen er Ole tidligt rejst til Sverige, så jeg har selv måtte kæmpe mig afsted med ungerne. Nu vil jeg ind og se min seng og læse lidt i The Da Vinci code, den er bare for spændende, hvert kapittel slutter, så man bare må læse det næste, og så slutter det så man bare må læse det næste.... og så videre....så måske er det meget godt jeg stadig er syg.
Knus Carina

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv