Smartlog v3 » Navlepilleri » Kalenderen skal fyldes op nu
Opret egen blog | Næste blog »

Kalenderen skal fyldes op nu

7. Jan 2005 13:44, Runtze

Jeg ser en tendens i mit humør. Når kalenderen er fuld og der er drøn på så stønner jeg måske lidt over det, men jeg har det meget godt med det. Når den er halvtom eller tom så sidder jeg og får ondt af mig selv. Så nu skal den sq fyldes op. Alle de venner som vi ikke har set i lang tid skal inviteres til middag, eller vi inviterer os selv!
Så har jeg faktisk bestilt fire(!) bøger på bibl. om at strikke, strik for nybegyndere, sjaler og tørklæder (lette), filtet strik (store pinde -vask til det filtrer) og en mere jeg lige har glemt temaet på. Så må jeg bare håbe man ikke skal andet end at strikke ret, for det kan jeg dog, og mon ikke jeg kan få min MOAAR til at slå masker op for mig *fnis*
Jeg gidder ikke sidde og surmule for lang tid af gangen, og i aften skal jeg ud med en veninde S. en Franskmand (heldigvis taler hun rigtig godt Dansk).
I går da vi kom hjem havde vi også en rigtig hyggelig eftermiddag. Vi læste bøger og sang fagtesange og "Jeg gik mig over sø og land". Rigtig hyggeligt.
Så var det selvfølgelig squash dag, men inden da mente manden at jeg skulle forføres på dejligste vis -og det endda uden at det var søndag.
Kæden er kommet på, og jeg er i sadlen igen.
Knus Carina

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv