Smartlog v3 » Navlepilleri » Jeg vil ikke....
Opret egen blog | Næste blog »

Jeg vil ikke....

29. Sep 2005 07:58, Runtze

Jeg ender med en blokering. Det begynder at blive pinligt...nej det har været pinligt længe...
Jeg spiller jo squash hver torsdag. Det er jeg egentlig rigtig glad for, det er nemlig en dejlig sport. Selv om jeg er og altid har været lidt ketcher-dum så nyder jeg det ret meget. MEN og der er et men. Jeg spiller med og imod en fra min mødregruppe. Hun er fysioterapeut, hvilket jo egentlig ikke har noget med sagen at gøre, jeg har bare en forestilling om at den gruppe af mennesker er bedre til sport og sådan noget. Men altså det er lidt svært at skrive, men hun tæver mig. Hver evig eneste gang så får jeg tæsk. Vi har spillet i lige lang tid. Ja det vil sige at i foråret var hun ude og rejse og der var jeg faktisk til træning med træner nogle gange, så rent teoretisk burde jeg jo være bedre. Men det stopper ikke her, det bliver meget værrer. Ikke nok med at jeg får tæsk hver gang, sidste gang fik jeg et æg og vandt ikke et eneste sæt. Og så kommer det værste....hun er gravid...hun kan slet ikke løbe så meget som jeg kan endsige komme så hurtigt og langt ned efter bolden som jeg og alligevel får jeg bare tæsk hver gang.
Der må være noget masochistisk i mig et eller andet sted, eller også så håber jeg bare på mirakler eller at hun på et tidspunkt i de næste par måneder bliver så besværret at jeg kan slå hende.
Det allerværste er jo så bare at det sejrens sødme jo så bliver betragtelig mindre af at det (måske) kun bliver derfor jeg kan slå hende.
Ohh well man kan ikke få det hele, tilgengæld så griner vi meget og jeg får helt klart mest motion ud af det; Ta' den!!

Kommentarer

 1. Morfar
  29. Sep 2005 08:46
  1

  Hehe det er godt du kan se de lyse sider, selv er jeg en elendig taber, og havde nok grebet til mere fysiske tiltag for at vinde :)

 2. Morten Brunbjerg
  29. Sep 2005 14:16
  2

  Århja hvor må du bare være helt vildt dårlig til squash. :)

 3. Carina
  30. Sep 2005 00:36
  3

  Jamen i går vandt jeg faktisk en kamp. Nu er hun også kun over halvvejs, så hun er jo ikke særlig besværret, nej ;-)
  Dårlig, ja det er jeg. Men måske jeg kan finde en nybegynder når min mankker er nød til at stoppe, så kan det jo være jeg kan prøve at vinde lidt mere.

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv

Relaterede