Smartlog v3 » Navlepilleri » Fri-weekend i udsigten
Opret egen blog | Næste blog »

Fri-weekend i udsigten

15. Mar 2010 20:43, Runtze

Min blog ender med at være en rejsedagbog. Jeg skriver snart så sporadisk at det kun er når jeg lige skal skrive om en rejse at jeg får forvildet mig herind.

Men nu er den næste rejse på plads. En weekend alene med manden i Luxenbourg. Han skal derned med arbejdet så jeg får en ekstra dag alene til at drysse rundt (=shoppe)

I påsken har jeg også fri, men skal heldigvis ikke rigtig noget. Andet end i haven. Som en anden tosse går jeg og kigger på små krokus-toppe og toppene af de tidlige tulipaner. De lyserøde snepryd er ikke dukket op endnu.

Men i april står den altså på tur til Luxenbourg. Som om det ikke var det eneste, så er vi ved at planlægge juleskiferien. Uhm det glæder vi os til.

Men bare rolig, når jeg ikke skriver om ferier så er jeg ved at blive opslugt af hverdagen. Faktisk lidt for meget. Jeg er lige på kanten til at have for travlt for tiden. Jeg har været der før og jeg kan tydeligt mærke det. En lille del af det er at jeg får en størrer appetit på motionen. Simpelthen for at kunne klare hverdagen.

Kommentarer

 1. Katja
  15. Mar 2010 23:26
  1

  Eiiiii måske vi kunne finde tid til at se hinanden i påsken???? Hvad siger du?????
  Juleskiferie - lyder godt..... vores skiferie er afgået ved døden i år :(

 2. MrsBaloui
  16. Mar 2010 10:59
  2

  Du er ikke den eneste, der forsømmer sin blog... Bare se på min... :(

  Det lyder rigtig lækkert med Luxenborg i April - og skiferie i julen :-) Vi er ved at booke vores uge 8 i 2011 :D 14, der skal afsted og bo tæt på børneområdet, så er vi næsten for sent ude...

 3. carina
  16. Mar 2010 19:03
  3

  Hov jeg fik overset din kommentar i første omgang Katja, undskyld det var ikke med vilje.
  Påsken lyder rigtig godt, har du fri de første tre hverdage? De andre dage ved jeg der er risiko for familiearrangementer.
  Har du stadig same old mobil nummer?

 4. Katja
  16. Mar 2010 20:01
  4

  Øv har ikke fri de 3 første hverdage.... holder til gengæld fri hele den kommende uge ;) Hmmm så kan det godt gå hen og blive et problem måske alligevel Ellers er mit mobil nummer det samme som altid (altså starter med 29 og slutter med 31 ;))

 5. carina
  17. Mar 2010 10:32
  5

  Jeg sender lige en SMS jeg skal ikke noget med familien hver dag, men ved bare endnu ikke hvilke(n) dag(e)
  Det må væer muligt

 6. Katja
  17. Mar 2010 22:50
  6

  Det er en aftale. Hov - skal nok lige huske at jeg er i Århus den 3-5 april.... ups..... ARGHHHH hvorfor er det så svært??

 7. Kristina
  18. Mar 2010 20:28
  7

  jamen haløjsa :) gd tur til luxemburg -

 8. Annette i Barcelona
  28. Mar 2010 12:36
  8

  ....Jeg troede du havde "lukket" denne blog for længe siden da du åbnede den andenl... så jeg har ikke været forbi her læææææænge...

  Noget nyt om B....? ;-)

 9. Coach Outlet Store Online
  15. Dec 2011 03:17
  9

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

 10. Beats By Dre
  30. Oct 2012 08:24
  10

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

  Du skal have en fantastisk <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre</a>, såsom en håndtaske, når <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">DK Beats By Dre</a> bevæger dig. Tendens til ikke at sætte spørgsmålstegn ved du kan altid finde en Lv damer håndtaske, der bidrager i dit look og stil. Du vil være i stand til at vælge et antal Luksus beats by dre på typer af punge, såsom <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Monster Beats</a> og også skoletasker. Når du skal bruge en med hensyn til at udføre eller måske foretagende, paraferet eller monogram gruppe af <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre Danmark</a> måske passer en person godt.

 11. Beats By Dre
  1. Nov 2012 05:59
  11

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 12. Beats By Dre
  25. Nov 2012 11:03
  12

  You can choose very good-looking and fashionable beats! We have <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats By Dre Hovedtelefoner</a>, <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats Hovedtelefoner</a>, <a href="http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info">Beats By Dre Danmark</a>. You can go to our web: http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info

  Welcome to our beats store http://www.dk-beats.info/ and buy thesr newest series of [url=http://www.dk-beats.info/">Beats By Dre</a>, [url=http://www.dk-beats.info/">DK Beats</a>, [url=http://www.dk-beats.info/">Beats By Dre Danmark</a>, [url=http://www.dk-beats.info/">Beats By Dre DK</a>. These beats are popular selling! Welcome to purchase!

 13. Beats By Dre
  26. Nov 2012 07:16
  13

  Choose your favorite beats - Beats By Dre. And you can go to http://www.beatshovedtelefoner-dk.info/ store and purchase them!

 14. Beats By Dre
  26. Nov 2012 09:45
  14

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

 15. burberry sale
  9. Jan 2013 05:24
  15

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.burberrybagsaleoutlet.co.uk/
  http://www.theburberry-uk.co.uk/

 16. Dre Beats
  15. Jan 2013 08:51
  16

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.uk-cheapdrdrebeatsheadphones.info/ store, http://www.thedrebeatsuk.info/ and purchase them!

 17. Dre Beats
  15. Jan 2013 08:51
  17

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.uk-cheapdrdrebeatsheadphones.info/ store, http://www.thedrebeatsuk.info/ and purchase them!

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv