Smartlog v3 » Navlepilleri » Åh nej dog!
Opret egen blog | Næste blog »

Åh nej dog!

19. May 2009 20:22, Runtze

Vores have er blevet et par krukker med vand rigere. Den ene har et springvand i, den anden skal have en åkande.

Så var det at nogen kom på at der skal guldfisk i. Det er også ok, men jeg ville lige vente til der var nogle planter i, blandt andet så de havde noget at gemme sig bag, skulle fiskehejren komme forbi.

Men så kom svigermor med et par guldfisk fra hendes dam. Nå ja så var de der jo.

Da mellemste skulle fodre dem i dag ringede hun tårevædet; DE ER VÆK!!

Så måtte jeg forklare at de nok var blevet til mad -fiskehejremad.

Jeg spurgte også til om hun nu havde kigget godt efter. Svigermor havde jo taget en enkelt lille plante med, men den lå nu og flød rundt i ovrefladen og de var ikke under pumpen forsikrede hun mig. Men jeg fik talt hende lidt til ro.

Stor var min forundrig så da jeg kom hjem og fiskene svømmede fornøjet rundt.

Så er spørgsmålet om det er dem som fik planten til at flyde eller om hejren var her og de bare fik gemt sig under pumpen mens den hev planten op.

Under alle omstændigheder så har svigermor altså flere guldfisk i bassinet derhjemme og bliver de virkelig spist så må vi jo bare have et net over.

 

 

Kommentarer

  1. Kristina
    23. May 2009 10:44
    1

    Kan vi få et billede af den løsning? har en halv whisky tønde som jeg havde fisk i for nogen år siden - det var så ikke fiskehejren men det springvand jeg havde i for at ilte som var væltet og havde pøset stort set hele tøndens indhold ud i haven, så de stakkels fisk døde vist at solskoldning :( men kunne seriøst godt tænke mig at få fisk igen. Spørgsmålet er om man behøver springvand eller om de "klare sig" uden?

Velkommen her


Jeg er kvinde, fodboldspiller, mor, i godt humør, hustru, temperamentsfuld, danser, veninde, smilende, datter, squashspiller, søster, nørdet, PCOer, til tider rejsende, sur, familieorienteret, shopper, skiløber, hurtig (ikke i prioriteret rækkefølge)

Dette er min personlige blog, jeg skriver om min hverdag og ting som jeg ser dem
Jeg modtager gerne kommentarer også kritiske, men er de grove, hadefulde eller ulovlige forbeholder jeg mig ret til at slette dem
Du kan også skrive en mail på runtze@gmail.com

Billedet er fra Rio de Janeiro
Du kan læse mere om mit besøg der
hvis du trykker på Brasilien under emner

Carina
Carina

Tidligere nedskrevet

Indekseret

Søg i min blog


Tags

Arkiv